Nieuwsupdate

Beste website vrienden. Wie mijn blog volgt zag de aankondiging in januari: In mei word ik vader. Het duurde toch nog een paar dagen langer, maar 2 juni was het zover. Eén van de mooiste dagen in mijn leven.

Twee gezonde dochters, vrijwel identiek, kregen voor het eerst de kans hun longetjes te vullen. En dat deden ze. En ze vullen nog wel meer… Momenteel ben ik even druk met mijn nieuwe leven, want er verandert nogal wat. Binnenkort toch nog een kort visverslag, want er is op 1 juni nog snel even gevist. Wanneer het volgende visavontuur gaat plaatsvinden is even afwachten. Momenteel liggen de prioriteiten ergens anders. Voor nu houd ik het even hierbij. Tot later!

Vorige bericht      Volgende bericht

3 gedachten over “Nieuwsupdate

  1. Bedankt, bedankt allemaal voor de felicitaties hier en via mail, app en het contact formulier! We genieten zeer zeker! En er is ook nog gevist. Nou ja! Hoe doet ie het! Later deze week een update met een paar mooi karpers! Tot dan!

  2. Ate, Gefeliciteerd met het vaderschap, dus een gezonde tweeling dat wordt druk druk druk de komende tijd, geniet er maar van🍼🍼 groet Remon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.