9 November 2018: Time-out

Goedemorgen dames en heren. Deze website gaat even op pauze. Door diverse omstandigheden loop ik op verschillende vlakken wat achter en dus moet ik prioriteiten gaan stellen.

Wat u niet weet is dat ik op de dag dat Project River Dance startte thuis diverse lekkages kreeg. Al vier maanden wordt er thuis gesloopt, gedroogd en gerenoveerd. Daarbovenop is de afdeling waar ik werk de afgelopen maanden leeggelopen waardoor ook op het werk wat extra inzet nodig is. De beperkte vrije tijd die ik nog heb is nodig voor klussen thuis, wat sporten en het op orde brengen van het spiegelkarperproject archief van de AWHB. Tot het eind van het jaar geef ik mezelf om alles weer onder controle te krijgen. Stap 1 is prioriteiten stellen.

Wat betreft Project River Dance kan ik vertellen dat ik heb besloten er na 9 stekken een punt achter te zetten. Waar het project 10 weken had moeten duren ben ik ondertussen al ruim 18 weken onderweg. Ook op de laatste stek zit het tegen. De brug bij Nigtevecht wordt momenteel gerepareerd en mijn stek is sinds een week een parkeerplaats. Vissen in het donker tussen de auto’s op een nieuwe stek bij een watertemperatuur onder de 10 graden, daar pas ik voor. Verder uitstellen wil ik ook niet. Ik heb de prijswinnaars (Remon, Tjitske en Pieter) ondertussen gecontacteerd en zal de prijzen zo spoedig mogelijk versturen.

De afgelopen twee weken heb ik nog twee keer een avondje met Mike gevist. Ondanks regelmatig een beetje voeren kwam er geen vis op de kant. De koude periode met enkele dagen waarin de temperatuur de 10 graden niet haalde speelde vast een rol hierin.

Vanaf 1 januari zal ik weer regelmatig gaan updaten. Tot dan zal ik vast nog wel eens vissen en bloggen maar niet met de regelmaat die u de afgelopen twee jaren van me gewend bent. Tot later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.