Visdip

Hoi! ik zit een beetje in een visdip. Neen, ik zit niet letterlijk met mijn derrière in de remouladesaus; ik heb even wat minder zin om te karpervissen. Twee begrafenissen in korte tijd, wat berichten van een bekende die me impliciet en ongegrond beschuldigt van stekkenpezerij en de grote drukte op en rond het water zorgen voor even wat minder (vis)plezier. En dus besteed ik mijn vrije tijd aan wat andere zaken dan vissen en daarover bloggen. Dit soort dipjes zijn meestal van tijdelijke aard.

Om compleet te zijn wil ik nog wel melden dat ik de afgelopen maand twee keer met vismaat Mike ben wezen karperen. Ook toen vonden we trouwens een keer onze stek bezet. Een handvol brasems en twee karpers kwamen even op de kant. Beide bijzonder donkere schubkarpers waren voor Mike. Bij mij schoot er eentje los. Ik viste overigens met mijn zelf gerestaureerde Casting Corner – CJW hengels (zie header).

Mike onthaakt zijn donker gekleurde vis.

Als ik weer uit de dip geklauterd ben en weer ga vissen hoort u het vanzelf. Tot later!

vorige bericht    volgende bericht

Eén gedachte over “Visdip

  1. Hoi Ate, herkenbaar die drukte op en rond het water, jeugd,boten,zwemmers en politie met boot die even stoer wil doen op je stek en bekeuring uit deelt omdat je net aan de verkeerde kant zit te vissen, wij kunnen beter de veel betere tijd van het najaar afwachten , veel visplezier toegewenst
    Groet Remon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.