Een tussendoortje

Ik blog omdat ik het leuk vind mijn visserij te delen. Zelf lees ik graag oude verhalen en geniet dan opnieuw van de vangsten, maar ook vind ik de interactie met mijn websitebezoekers erg leuk. De voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen: nu en dan bezoek van mij onbekende karpervissers aan mijn stekken.

Een kleine tien jaar geleden was bloggen onder karpervissers populair. De Amsterdammers Rolf Bouman, Andres de Rouville, Boudewijn Margadant, Sander Kunst, maar ook de Fries Wijtze Tjoelker en Drent Koen Verweij, dit zijn zomaar wat namen van mannen van wie ik de blogs destijds veel bezocht. Helaas zijn ze om uiteenlopende redenen allemaal gestopt met bloggen. Hun blogs staan nog wel online. Als u interesse heeft komt u er met Google vast wel op terecht.

De sites van bloggers die niet meer actief zijn

Gelukkig zijn er ook enkele karpervis-bloggers die blijven volhouden. Hagenees Hans Moolenaar is zo iemand. Ik heb Hans nog nooit in levende lijve ontmoet en toch heb ik het idee dat ik hem ken. Ik volg zijn blog namelijk al weer een aantal jaren. Hans heeft een heel eigen stijl van bloggen die ik erg kan waarderen. Hij schrijft niet alleen over zijn visserij op karpers maar ook over zijn jacht op grote zeelten en mega brasems. Daarnaast is hij een voortreffelijk fotograaf. Iets wat natuurlijk erg fijn is als je een blog onderhoudt.  En dus heb ik besloten u op zijn blog te attenderen. Als u op het logo hieronder drukt komt u vanzelf op zijn blog terecht. Wat mij betreft een aanrader voor wie van sportvissen houdt. Veel leesplezier!

vorige bericht   volgende bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.