Een interessante viswebsite

viswebsite tipEr is veel online te lezen over karpervissen. Persoonlijk vind ik lang niet alles even interessant, maar heel soms kom ik ineens een verrassing tegen, een viswebsite waarvan ik me dan afvraag waarom ik deze niet eerder heb ontdekt. Vandaag kwam ik zo per ongeluk op karperidee.nl.

karperidee.nl is een website van twee broers, Walter en Johan, die heel regelmatig goed geschreven nieuwe artikelen plaatsen over zaken die met karpervissen te maken hebben. Zo hebben ze een leerzame serie artikelen over voercampagnes, maar ook bijvoorbeeld over freelining. Verder delen ze hun eigen kijk op lood en  geven ze tips over goedkoop PVA inkopen. Ze hebben zelfs een categorie “wetenschap”. Het is dus niet raar dat ik deze website aan mijn bookmarks heb toegevoegd.

Ook deze site krijgt het stempel “Ate-approved” en dus een vermelding op mijn website. Klik op “thuis” en daarna op de link of klik hier.