Update Droomvissen.nl prijsvraag!

Tot 27 augustus ben ik er even tussenuit. Tot ik weer terug ben krijgt u nog de kans om mee te doen met de ‘droomvissen.nl prijsvraag’. De 27ste om middernacht sluit de inschrijving. Wacht dus niet te lang. Meedoen is gratis. Lees snel verder over de prijsvraag en hoe u meedoet.

Meedoen aan de prijsvraag is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar te schatten hoeveel kilo karper ik tijdens Project River Dance op de Vecht ga vangen. De winnaar is degene die met zijn of haar antwoord het dichtst bij het werkelijk gevangen gewicht in de buurt komt.

Over Project River Dance

Project River Dance komt er in het kort op neer dat ik het bevisbare deel van de Vecht tussen Muiden en Vreeland in 10 gelijke delen heb geknipt en dat ik gedurende 10 weken elke week zo’n deel ga bevissen. Ik neem de vrijheid om tijdens een week meer dan 1 keer te vissen op hetzelfde stuk Vecht. U kunt de voortgang via mijn website volgen. Op dit moment ben ik halverwege, ik heb dus 5 stukken bevist, en er is 37 kilogram karper gevangen. Doe met deze informatie uw voordeel!

Hoe mee te doen

Meedoen is eenvoudig. U kunt uw voor- en achternaam en uw inschatting via e-mail sturen naar info@droomvissen.nl. U kunt ook hieronder reageren op dit bericht. Zorg dan wel dat u een juist e-mailadres opgeeft.

Uw antwoord kunt u opgeven met 1 cijfer achter de komma. Een antwoord zou bijvoorbeeld 99,8 kg kunnen zijn. Maar als u meer vertrouwen in mij heeft kan bijvoorbeeld 123,5 kg ook. Als uw antwoord al eens gegeven is krijgt u daarvan bericht en kunt u een ander getal opgeven. Wacht dus niet te lang met doorgeven van uw inschatting. Bij gelijk verschil tussen het geschatte en het gevangen gewicht wint degene met het hoogste geschatte gewicht.

De prijzen

Voor de drie inzenders die uiteindelijk het dichtst bij het totale gewicht zitten heb ik leuke prijsjes geregeld. Drie pakketjes heb ik samengesteld, te weten een karpervispakket, een roofvispakket en een witvispakket. De winnaar mag als eerste kiezen welk pakketje hij/zij wil. De nummer 2 kiest als tweede en de nummer 3 krijgt het overgebleven pakket. 

Het karpervispakket bevat onder andere inline lood, onderlijntjes, haken, PVA, een boilienaald, een fleurnaald, een methodfeeder, een schaartje, een hakenslijper en een opbergdoos. Het snoekvispakket bevat een opbergdoos met een aantal shads, waaronder onze bekende vriend Gerard, dropshot haken en loodjes, een aantal andere accessoires zoals kraaltjes en wartels, loodhaken, een paar onderlijntjes, en een tangetje. Het witvissetje bevat ondermeer wat snoertjes, loodjes, madendoosjes en een telescoophengeltje. 

droomvissen.nl prijsvraag

Een deel van de prijsjes

Meedoen is gratis. Wel verzoek ik mensen om maar 1 keer mee te doen. Voornaam en aantal kilo’s komen halverwege het project, dat is als de inschrijving stopt, online te staan. Winnaars krijgen de pakketjes opgestuurd of afgeleverd. 

Als u al een schatting heeft ingeleverd en dit wilt wijzigen dan kan dat nog. Zodra de 28ste augustus begint sluit deze mogelijkheid. 

4 gedachten over “Update Droomvissen.nl prijsvraag!

 1. Hoi Ate,

  Voor het zoontje van een vismaat doe ik mee. Ik denk dat je 100 kg schoon aan de haak vangt tijdens dit project. Als je dit gewicht bereikt verwacht ik ook dat je stopt met vissen 😉

  Groeten,
  Johan

  • Hoi Johan,

   leuk dat karperidee.nl ook mee doet met de prijsvraag. Als ik 100 kg haal spring ik in ieder geval een gat in de lucht.
   groet
   Ate

 2. Hoi Ate, ik doe natuurlijk mee!
  Ik verwacht dat je gemiddeld wekelijks een karper gaat vangen, ik schat in 83,7 kilogram karper tijdens je project river dance. Succes en veel plezier met vissen

  • Hoi Tjitske, leuk dat je mee doet! 83,7 staat genoteerd. Als je nog wilt wijzigen kan dat tot het project halverwege is!
   Groet Ate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.