28 augustus: daar ben ik weer (even)

Hoi allemaal. Na een welverdiend weekje vakantie op de wadden ben ik weer terug. Maar niet voor lang. De komende anderhalve maand wordt hectisch met diverse reis- en andere verplichtingen. Natuurlijk gaat er ook gevist worden. Laat me u vertellen over de planning van Project River Dance voor de komende periode en over wat u verder allemaal kunt verwachten.

Allereerst ga ik deze week weer een poging op de Vecht wagen. Deel 6 van 10 staat op de ‘Project River Dance’ agenda. Gisteravond heb ik na terugkomst van vakantie meteen een lading boilies in het water gemieterd. De komende dagen zal ik dit herhalen en dan donderdagavond een vispoging wagen. Een verslag volgt nog voor het weekend.

planning van Project River Dance

Ook op Ameland zwemmen karpers, deze wist ik tijdens het azen vast te leggen

Vanaf komend weekend zit ik vervolgens een hele week wegens werkverplichtingen aan de andere kant van de wereld. In China is mijn hulp nodig. Een uitdaging voor mij, maar het werpt wel wat roet in mijn Project River Dance plannen.

Een week later kom ik terug en dan zal ik met de voorbereidingen van ‘Project River Dance’ deel 7 gaan starten. Dit deel zal vanuit de boot gaan plaatsvinden en qua timing sta ik mezelf even wat flexibiliteit toe. Afhankelijk van beschikbaarheid van een ligplaats en weersverwachtingen, maar ook afhankelijk van wat klusverplichtingen thuis, neem ik later een beslissing over wanneer ik deel 7 exact plan. Of deel 8 meteen volgt is nog even de vraag. De laatste week van september zit ik namelijk weer vanwege werk in het buitenland. Dit keer in Canada. 

Ringslang die onlangs voorbij kwam zwemmen

Vanwege deze tweede werktrip moet ik jammer genoeg ook de Spiegelkarperwedstrijd van 2018 aan me voorbij laten gaan. Deze valt namelijk in het weekend van 28 tot 30 september. Dit jaar dus geen deelname door mij. Volgend jaar ben ik er wel weer gewoon bij!

In oktober vervolgens plan ik de laatste 2 of 3 delen van Project River Dance. Wel wordt deze serie onderbroken door opnieuw een tripje naar het buitenland. Dit keer gelukkig zonder werkverplichtingen. Rond eind oktober is Project River Dance dan afgelopen. 

Behalve Project River Dance hoop ik ook nog een keer op het IJmeer op karper te vissen en ik wil in oktober het snoekvissen vanuit de kano weer gaan oppakken. Ook wil ik mijn wintervisserij op karper gaan voorbereiden.

U ben weer op de hoogte. Ik hoop dat u ondanks de drukte regelmatig even hier langskomt. Bezoekjes worden altijd op prijs gesteld. Tot later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.