30 januari: wat is er aan de hand?

Goedemorgen. Laat mij beginnen met u alsnog een heel gelukkig en voorspoedig 2020 te wensen.

Anderhalve maand website stilte is niet normaal. Misschien werd u al ongerust. Laat mij de zorgen wegnemen; er is niets ernstigs aan de hand. Integendeel, ik heb alleen maar prettig nieuws. Voor mij wordt 2020 een jaar vol verandering. Als alles gaat zoals gepland word ik eind mei vader. Mijn leven zal er dus heel anders gaan uitzien. De afgelopen maanden stonden om die reden in het teken van klussen thuis. De laatste lekkage-schade is verholpen, een hele verdieping geschilderd, een badkamer geïnstalleerd en een nieuwe vloer gelegd. De komende periode zal ik ook niet stil gaan zitten. Een aantal aanzienlijke klusprojecten moeten ineens wat eerder plaatsvinden en een kinderkamer moet in gereedheid gebracht worden. Wat de impact op mijn visserij gaat worden is voorlopig afwachten. In het voorjaar hoop ik toch wel nu en dan karpers te gaan belagen en hierover te vertellen. De komende weken blijft de visserij op een erg laag pitje. Zodra er vis-gerelateerd nieuws is laat ik dat weten. Tot dan wens ik u veel geluk. Ik spreek u later weer, tot dan!

Vorige bericht      Volgende bericht

2 gedachten over “30 januari: wat is er aan de hand?

  1. Bedankt Jan, ik maak me zeker geen zorgen. Ik zie te veel voorbeelden van mannen die één en ander prima weten te combineren, jij bent daar zeker 1 van. Er is genoeg water om de hoek, dus de tijdsinvestering kan minimaal zijn. We gaan het meemaken. Succes met vissen, ik hoop nog een paar mooie spiegels van jou t matchen dit jaar. Groet Ate

  2. Geweldig nieuws!!! Zeker een grote verandering Ate en ook wat minder tijd om te vissen maar het is super zo een kleintje. Mijn dochtertje is nu 1.5 en het vissen is vanaf het begin gewoon door gegaan. Natuurlijk wel minder tijd maar met elke dag een beetje voeren en dan een paar uurtjes vissen zijn hele goede resultaten te boeken dus daar hoef je je zeker geen zorgen om te maken 😉!
    Geniet er samen van en hopen dat alles voorspoedig verloopt!
    Groeten Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.