10 Juni: Old skool Monkey Climbers

Wie denkt dat ik met mijn tirade over de te commerciële karperwereld klaar ben heeft het mis. Mijn kruistocht is nog maar net gestart en de botte bijl staat klaar. Maar vandaag gaat er nog niet gehakt worden. Vandaag is het tijd voor positieve berichten. Laat me beginnen met de fraaie ontdekkingen die ik gisteren deed.

Al een tijdje ben ik op zoek naar twee ouderwetse staafwakers. Swingers, hangers, springers, het is allemaal mooi, maar ik wou gewoon weer eens vissen met twee ouderwetse metalen pennen met daaraan gekleurde gewichtjes om mijn aanbeten te registreren. Old skool Monkey Climbers, zoals ze ook wel heten. Op een rommelmarkt kwam ik ze tegen. Voor 50 cent werden ze mijn eigendom.

Op diezelfde rommelmarkt kon ik twee tupperware bakken ruilen tegen een euro. Lekkage van tijgernotenvocht op de boterhammen in mijn vistas is nu verleden tijd. En ik heb nog zakgeld over deze week. Eens op een rommelmarkt rondneuzen kan ik u aanraden. 

Monkey Climbers

Rommelmarkt vondsten: 2 Monkey Climbers en 2 tupperware bakken

Iets anders dat ik u wil vertellen is dat ik een website met erg mooie onderwaterfoto’s heb ontdekt. In de header van vandaag ziet u een voorbeeld. Janny Bosman is de fotografe. Onderwaterfotografie is haar ding. Als u deze header mooi vindt raad ik u aan haar website eens te bezoeken. Daar vindt u enorm veel foto’s van vissen in hun eigen milieu. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Tot slot over het vissen. Ik heb daarover niets te vertellen. Er wordt momenteel wel weer gevoerd op een stek maar pas woensdagavond zal ik een hengeltje uitgooien. Waarschijnlijk gaan de Monkey Climbers dan voor het eerst mee. Voor visverslagen moet u dus even een paar dagen geduld hebben. 

Tot later!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.