13 november: Opnieuw een blank

Hoi, ik hou het kort. Vorige week viste ik nog 1 keer op karper. Zoals gebruikelijk kreeg ik bezoek van een snoekvisser (zie header). Ik moest mijn tweede hengel nog inleggen toen de kerel al arriveerde en zijn rammelaars recht boven mijn rig kwam uitlaten. Gelukkig bleef het dit keer bij één kort bezoek.

Qua vissen werd de rust een aantal keren verstoord door een bewegende waker. Twee keer voelde ik geen weerstand toen mijn waker om onverklaarbare reden besloot te zakken en ik in een reflex de hengel achterover haalde. Misschien moet ik mijn onderlijntjes iets inkorten? Aan de andere kant had een handvol brasems geen moeite zichzelf te haken op mijn ultrascherpe rigjes. Geen karper vangsten dus. Deze blank maakt vier op een rij! Gelukkig ben ik niet voor 1 gat te vangen. Komend weekend ga ik aan de slag met de method feeder. Eens kijken of dat wel wat oplevert. Tot later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.