12 augustus: een ochtendje met de kano de Vecht op

Hoi! Ik heb van alles te vertellen over karpervissen, maar dat moet even wachten. Eerst even een foto-visverslagje van vandaag. Vier uurtjes kanoën op de Vecht en tegelijkertijd slepen met kleine plugjes leverde het nodige vermaak op. Een stuk of zeven snoeken en zeker meer dan tien baarzen vielen mijn plugjes aan en werden voor straf even gehaakt. Een grote vis schoot helaas weer los. Favoriet leek de Salmo Hornet, tot ik een klein rood gestreept plugje aan de speld hing. Op een gegeven moment had ik zelfs aan beide hengels een snoek hangen. Omdat over slepen met plugjes niet zoveel te vertellen is dit keer een verslag met alleen maar plaatjes.

De grootste snoek, ongeveer 80 centimeter

Het eerste baarsje van de dag

Het populairste plugje

De grootste baars

Uitzicht op de Vecht

Veel van dit formaat

Onderweg zag ik ondanks de schoonmaakactie van vorige week toch weer rommel drijven. Hieronder de items die nu thuis in de restafvalcontainer liggen.

Vanavond of morgen ga ik vertellen over mijn karperplannen, dat blog is bijna af, daarna volgen weer wat karpervisverslagen want ik loop een paar vangsten achter! Tot later!

vorige bericht    volgende bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.