11 Mei: Een kort verslag

U heeft nog een visverslag van mij te goed. Ik hou het kort. Afgelopen woensdagavond viste ik op stek 2 van mijn voorheen 3, nu 2-stekken voer project op de Vecht. Dit was de vijfde vispoging en ik bleef wederom visloos. Van 21.25 tot 01.00 heb ik gevist. Vijf keer knalde de waker omhoog door een lijnzwemmer. En dat terwijl ik vis met een slappe zinkende lijn. Conclusie is dat ze er wel zitten maar dat ik het verpruts. Ik zet door met het project maar ga het voeren en vissen iets aanpassen.

Als de vissen continue tegen de lijn tussen mij en het aas zwemmen moet ik gewoon dichterbij gaan vissen. En weer met de verticale boltrig. Zo ving ik tenslotte ook mijn eerste karper op deze stek. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik voer dus gewoon door en zal over twee weken deze stek weer bezoeken. Wel ga ik iets meer voeren en ook wat kleinere boilies toevoegen aan mijn voer. Als ik weer ga vissen kan ik dan een kleinere boilie aan mijn rig knopen en is de boel iets meer in balans.

Dit weekend wordt er trouwens ook weer gevist. Ter voorbereiding ging ik afgelopen week tegen zonsondergang met de kano het IJmeer op om even te peilen en te voeren. De zon was zo rood dat ik besloot er een plaatje van te schieten. Die foto ziet u in de header. 

Om dit verhaal toch nog een beetje body te geven en het een beetje op te leuken even wat foto’s van een paartje futen dat ik van de week betrapte op seks in het openbaar. 

het voorspel

de daad

wat nou, naspel…

Dit weekend ga ik weer vissen. Hopelijk komt er dan wel weer eens een mooie vis op de kant! Tot later!