11 Juni: Jaws!

Hoi! Gisteren was ik even een uurtje met een vlokhengeltje op stap. En met een paar sneden witbrood. Zo’n licht werphengeltje geeft je een excuus om aan een water rond te hangen. Al fietsend met mijn hengeltje kwam ik langs een watertje waarvan ik me al een tijdje afvraag of er karper zit. Een paar handen drijvende korsten moesten me het antwoord geven. De hoek waar de wind op stond en waar wat drijfvuil zich verzameld had leek me het kansrijkst. Al na een paar minuten kwam het water tot leven. Zeker vijf verschillende karpers heb ik gespot, waaronder een mooie volschubspiegel.

Zie in het filmpje hoe dat er aan toe gaat als karpers elkaar het brood niet gunnen. 

Missie geslaagd! Wie weet ga ik van die spiegel nog wel eens een projectje maken. Target vissen. Tot later!

vorige bericht    volgende bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.