Ook in mijn herinnering

Een ander verhaal, even geen vrolijke berichten maar iets heel serieus en droevigs. Een aantal keren heb ik Maarten Wilmink op deze website genoemd. Maarten was een karpervisser in hart en nieren, hij hielp me op gang in Weesp. Enkele keren hebben we elkaar ontmoet en steeds hadden we lange en leuke gesprekken over onze hobby. Ook verwees hij op zijn website en op Facebook naar mijn website. Ik deed dat naar de zijne.

Afgelopen week zocht ik weer contact en toen hij niet reageerde kwam ik er achter dat hij dit nooit meer zal doen. Maarten Wilmink is een paar weken terug plotseling gestorven, 46 werd hij. Ik ben er stil van en zal hem missen. Ik wens zijn vrouw Annika en zijn familie heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.