14 augustus: Project xxx poging 5 – geen succes

meerdere aanbetenIk mag niet klagen. De laatste weken vang ik regelmatig mooie vissen. Toch wringt er iets. Die dag met meerdere aanbeten op de Vecht heb ik nog niet gehad. In 2017 had ik soms 5 aanbeten op een avond. Vorig jaar was het maximum 3 en dit jaar is het maximum aantal aanbeten op de Vecht 1. En dat terwijl ik voor mijn gevoel toch serieus investeer. Gisteravond heb ik samen met Mike vier uren gezeten. Het resultaat? Eén brasem die zich vergreep aan Mike’s roze pop-upje.

Drie dagen hebben we stevig gevoerd op de stek. Aanvankelijk met boilies en mais en andere particles. De laatste dag voornamelijk met boilies. Karpers zouden met het kwijl rond de baarddraadjes op ons moeten liggen wachten. Niets van dat alles. Van 1900 tot 2300 gebeurde er niets. Ook in voorgaande jaren hebben we op deze stek al meerdere keren voor niets gezeten.  

Dus…

Het wordt tijd voor een stevige conclusie: Deze stek is gewoon niet goed genoeg. Een incidenteel visje weegt niet op tegen de investeringen in voer en vistijd. Mike en ik hebben ons voorgenomen om ook volgende week een avond te gaan vissen. We gaan dan een nieuwe stek bezoeken. Locatie is nog onbekend. Er is dus werk te doen. Later meer hierover. Tot dan!

Ondanks regenboog geen pot met goud

Vorige bericht          Volgende bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.